1:1 sparring

Er du indehaver af et autoværksted eller bilforretning? Har du brug for nogle andre synspunkter eller blive i stand til at udvikle ideer til, hvor du kan sætte ind for at optimere forretningen på forskellige parametre? Og ønsker du at gå mere i dybden med det, end hvad et netværk med andre giver mulighed for?

Så tilbyder CarsAhead også 1:1 sparring, hvor vi går helt i dybden med din forretning. Sparringen er uvildig og uafhængig af importør- eller grossistinteresser.

Som indehaver af et autoværksted eller bilforretning kan du sommetider have brug for hjælp eller et blik udefra til at blive i stand til at reflektere over og komme frem til en løsning om, hvordan du iværksætter nogle nye tiltag eller overkommer nogle barrierer.

Med 1:1 sparring får du sparring af mig, Michael Degn. Jeg har mange års erfaring i branchen og er god til at se strategiske muligheder og stille de rette spørgsmål, som fremmer refleksion og dermed nye muligheder og løsninger. Tilgangen til sparringen er praktisk og med jysk snusfornuft. Det vil derfor foregå med en helt rolig og afslappet tilgang.

Ønsker du 1:1 sparring, sender jeg et spørgeskema ud inden mødet til udfyldelse, som vi tager udgangspunkt i, når vi mødes.

På mødet kan vi gå i bl.a. gå i dybden med følgende temaer:

  • Hvilke udfordringer ser du som de største for din forretning?
  • Har du valgt den rette selskabskonstruktion?
  • Hvor ser du selv, at du gør det godt?
  • Hvad ønsker du for fremtiden? Vil du gerne vækste? Er du tilfreds med niveauet?
  • Går du med købstanker? Vil du gerne sælge?

Formålet med sparringen er, at du bliver i stand til at reflektere over de udfordringer eller ønsker, som du står overfor lige nu og den vej igennem bliver i stand til at finde en løsning, der fremmer din forretning. Sammen kan vi udarbejde en handleplan, hvis du ønsker det.

Gennem 1:1 sparring hos CarsAhead får du adgang til mine mange års erfaring i branchen. Mine input og spørgsmål har derfor udspring i min baggrund, og hvad jeg gennem årene har erfaret virker og ikke virker.

Når jeg sparrer med dig omkring din forretning, gør jeg det ikke, fordi jeg tror, jeg er dygtigere end dig og andre, jeg gerne vil hjælpe. Men jeg har en indsigt i branchen, som gør det muligt for dig at se tingene udefra med nogle friske øjne. Jeg vil derfor kunne se noget andet end dine øjne, som hver dag er dybt begravet i den daglige drift.

1:1 sparring kan være ganske effektivt for din forretning, fordi du i hverdagen ikke har samme tid eller mulighed for at se tingene i et nyt perspektiv eller reflektere over dem. Du vil derfor måske opdage, at nogle af dine tidligere iværksatte tiltag er blevet forældet, eller at der skal noget andet til for at nå det ønskede resultat.

Sparringen sker med en professionel og personlig tilgang, hvor der er rum til tanker og ideer.

Jeg brænder for bilbranchen og for at kunne bruge mine kompetencer til at løfte din og andres forretninger og daglige drift gennem nye refleksioner og perspektiver. Du er derfor mere end velkommen til at tilmelde dig 1:1 sparring eller kontakte mig for at høre nærmere om, hvad jeg kan hjælpe dig med.

Tilmeld dig her: