Hvad kunderne siger om os

”jeg kørte direkte hjem fra et CarsAhead netværksmøde, og sagde til mine partnere: vi skal have ændret vores ejeroverenskomst. Der var nogle ting som var åbenlyst forkerte, men som vi ikke havde tænkt over før”

– Forretningsindehaver, Midtjylland

”CarsAhead netværkende giver en pusterum fra hverdagen, hvor man kan blive inspireret, tænke de strategiske tanker og få feedback på dem. Det er guld værd”

– Værkstedindehaver Storkøbenhavn

”CarsAhead netværk giver mere og mere, jo mere vi bliver fortrolige med hinanden. Jeg var skeptisk i starten – det er jeg ihvertfald ikke mere – og det var sagt på jysk”

– Værkstedindehaver Nordjylland

Se Smartdrive´s feedback på vores arbejde for dem, i forbindelse med samarbejde mellem Smartdrive og Forza Leasing

Smartdrive A/S styrker indsatsen mod erhvervskunderne og bliver Forza Leasing A/S Bilhus partner i Horsens.

Smartdrive A/S har indgået partnersamarbejde med Forza Leasing A/S og åbner således et Forza Leasing Bilhus på sin adresse, Vegavej 1 i Horsens.
Forza Leasing A/S er et landsdækkende kædekoncept af bilhuse, hvor kunden mødes i øjenhøjde omkring leasingrådgivning, bilhandel og autoservice. Forza Leasing A/S blev i Januar 2022 en del af Fleggaard Leasing og tilbyder derfor i forlængelse af Forza Leasings koncept, herefter endnu stærkere løsninger til både privatkunder, men i særdeleshed også til erhvervskunder.

Hos Smartdrive på Vegavej, har fokus primært været på privatkunder. ”Vi er ved at have opbygget en fin base af faste kunder, som vi selvfølgelig løbende gerne vil udvide antallet af” udtaler indehaver af Smartdrive Jørn Ginnerup.

Jørn Ginnerup fortsætter: ”Smartdrive vælger nu også at fokusere på erhvervskunder, og har netop ansat en sælger som får ansvar for at styrke og udbygge salget til erhvervskunder. Vi bliver mere digitale for, at bruge mest mulig tid hos vores kunder, derfor bliver der også indført nye digitale arbejdsgange”.
”I hele denne rejse er Forza leasing den helt rigtige samarbejdspartner. Både fordi Smartdrive får nem adgang til nye personbiler og varevogne af alle mærker, men også fordi Forza Leasing digitalt er langt fremme. Samarbejdet gør at vores kunder nu får et endnu stærkere tilbud”.

”Vi står nu stærkt overfor alle vores kunder hvor vi både har adgangen til nye og brugte biler, uden at vi er bundet op på et enkelt bilmærke” udtaler Jørn Ginnerup.

For at udtænke planerne, men især også at få ført dem ud i livet, bruger Smartdrive, konsulenthuset CarsAhead hvor Klaus Schultz har ansvaret for at udføre planerne i praksis.

”Det har været vigtigt for os, at vi i dagligdagen har haft fuld fokus på eksisterende kunder mens vi har udviklet vores forretning, derfor har vi valgt at bruge eksterne kræfter for at løfte opgaven” udtaler Jørn Ginnerup.

Henrik Boss, Direktør hos Forza Leasing A/S, er begejstret for det nye samarbejde og siger: ”Jeg ser meget frem til at møde kunderne sammen med Jørn og teamet. Når vi vælger at indgå et partnerskab med et bilhus, er det i høj grad menneskene bag som er afgørende. I det flotte bilhus på Vegavej 1 i Horsens mødes du af meget kompetente bilfolk som vi ved har oparbejdet en stor kundeportefølje af meget tilfredse og loyale kunder. Når det så ovenikøbet er et meget sympatisk og løsningsorienteret team du møder på Vegavej 1, er det blot et yderligere plus i vores bog. Det harmonerer godt med det billede der er i vores øvrige Forza Leasing bilhuse. Det er her vi gør en forskel”.

Det nye samarbejde forventes at have sin opstart 1/4 2022.

Er du også nysgerrig på hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed?

Så tøv ikke med at kontakte os – ingen opgave er for stor, og ingen er for lille. Fælles for de opgaver vi løser er at det har relation til den danske Autobranche. Om det er på Strategisk plan, en konkret opgave der skal udføres eller det er samarbejder som skal op og stå. Måske du blot gerne vil have en at spille bold med omkring en eller flere opgaver. Så tag fat i os – Vi har kun et mål, det er at hjælpe dig.

Kontakt os på info@carsahead.dk – eller klik på kontakt øverst på hjemmesiden, og fang en af os direkte.

Vi er til for dig – og derfor kalder vi os Det uafhængige konsulenthus